Kristel Fierens - Financial Planning


"Als bedrijfseigenaar van een productiebedrijf, was ik afhankelijk van de gegevens die de boekhouder me gaf. Ik sprak zeker niet dezelfde taal als de boekhouder. Ik wou "nuttige" gegevens krijgen, ze verstaan en er iets mee kunnen doen. Dit om mijn bedrijf beter te leiden en om gerichtere kostprijsberekeningen te kunnen maken. 


Ik heb de weg gezocht en gevonden naar het praten met de boekhouder, het heft in eigen handen nemen om nuttige cijfers te ontvangen die me inzicht gaven in mijn bedrijf zowel qua brutomarge, kosten, EBITDA, afschrijvingen, winst, waardering en risico. 


Deze kennis heeft voor mij, samen met mijn voorliefde voor productontwikkeling, ook aan de basis gelegen van verscheidene innovaties en diversificatie van ons productgamma. 


Ik ben nu op een punt gekomen dat ik mijn kennis graag wil delen. Ik wil delen wat ik zelf graag 10 à 15 jaar geleden had geleerd. 


Ik heb het geluk een mama te hebben die me veel heeft bijgebracht op persoonlijk financieel vlak. Ik merk rondom mij dat dit echter niet zo vanzelfsprekend is. Velen leven van "paycheck to paycheck". Ik geef graag mijn kennis mee op persoonlijk financieel vlak door samen een persoonlijk financieel plan op te stellen. 

Kristel - Opleiding & ervaring
GEBOREN: 24/03/1981


OPLEIDING

Bachelor: Food Science

Master: Animal Science, Wageningen Universiteit

MBA, specialisatie Finance @ Griffith University Australia

Korte opleiding: Marketing @ Vlerick, Gent

Executive class: corporate Finance 


WERKERVARING

Bank van Breda: 2005

Eigenaar Fierens Mengvoeders groep: 2006-2020, mede aandeelhouder: 2020-2023

Oprichter - Eigenaar Herbafix, creatie van eigen merk in natuurlijke hondenvoeding: 2017-2022

Tala & Willow: 2022 - ...


Financieel FIRE doel bereikt: check